OM Anders Drejer

Anders Drejer er ph.d. og professor i strategi og forretningsudvikling ved Institut for Økonomi og Ledelse på Aalborg Universitet. Med 30 års erfaring og en dybt forankret aktionsbaseret forskningstradition i ryggen har Anders en unik adgang til de organisationer og ledere, der tænker og handler før alle andre.

Anders Drejer er en af landets bedste foredragsholdere, når det kommer til emner som ledelse, strategi, innovation og organisatorisk forandring. Anders Drejer er, i modsætning til mange andre foredragsholdere, ikke bange for at provokere for at få sit budskab frem.

Anders Drejer er, i modsætning til mange andre foredragsholdere, ikke bange for at provokere for at få sit budskab frem. Først og fremmest fordi, at han mener det, han siger. I et foredrag med Anders Drejer vil I opleve en formidler med den nyeste viden på en jordbunden og engageret måde, tilsat eksempler, konkrete værktøjer og budskaber, som er til at forstå. 

Anders Drejer optræder i mange medier som ekspert, hvorfor mange erhvervsledere også søger Anders' sparring og råd. Derudover er han en populær foredragsholder, da disse er inspirerende og tankevækkende, og de er især populære hos kommuner og organisationer.